موضوع: أصابع الجبنة المقلية.. وصفة لذيذة وشهية الإثنين أبريل 23, 2012 7:43 am
أصابع الجبنة المقلية.. وصفة لذيذة وشهية
أصابع الجبنة المقلية المقادير: ½ كيلو جبنة رومي أو موتزاريلا مقطّعة على شكل أصابع 2 بيضة مخفوقة بالملح والفلفل الأسود ½ حزمة بقدونس مقطعة قطع صغيرة ثمرة فلفل أخضر مقطعة قطع صغيرة 2 كوب بقسماط مطحون 2 كوب زيت للتحمير كوب دقيق
الطريقة: 1- اخلطي البقسماط مع البقدونس والفلفل الأخضر كويس.
2- حطّي أصابع الجبنة في الدقيق وبعد كده في البيض، وبعدين في البقسماط، واضغطي بإيدك كويس على كل قطعة جبنة علشان تتماسك مع خليط البيض والبقسماط.
3- دخّليها التلاجة لمدة نصف ساعة، وبعد كده خرّجيها وحمّريها في الزيت لغاية لونها ما يبقى دهبي، وارفعيها على مناديل ورق علشان تتشرّب أي زيت موجود فيها.
4- رصّيها في أطباق التقديم، وقدّمي معاها سلطة خضراء أو سلطة زبادي أو كاتشب.. وبألف هنا وشفا.
ناظرالمنتدى مشرف
المهنة : المزاج : البلد : mms : رسالة sms : [updown] عدد المساهمات : 675 نقاط : 1099 السٌّمعَة : 1 تاريخ التسجيل : 06/12/2011